TUV Сертификат за пресконтејнери


TUV Сертификат за контејнери


ISO 14001:2015


ISO 9001:2015


ISO 3834


ISO 1090


Сертификат за сообразност на фабриката


Златна куна за иновација

Собранието на Хрватската стопанска економија, која се одржа во Националната и универзитетска библиотека во Загреб,на најуспешните компании им беа доделни златни куни за бизнис вештините


Награда за најиновативна компанија

Премиерот Санадер во Осма национална конференција за економија и за претприемништво во Шибеник ја доби наградата за најиновативен предприемач, директорот на компанијата Tehnix, Đuro Horvat


Награда за заштита на околината

4 јуни 2004 година во Циватат ни е доделена престижна државна награда за заштита на околината по повод „Денот на заштита на околина“


Награда од министерството за заштита на околина за општ придонес за заштита на околината 2004 година

Не посети министерката за заштита на околина, просторно уредување и градежништво Марина Матуловиќ-Дропулиќ, каде се запозна со нашиот производен асортиман.