Печати Е-пошта
Понеделник, 13 Мај 2013 00:00

Учество  на конференцијата за отпадни води во Тирана- Албанија во периодот од 13-15 Мај 2013.

 

 

© 2012 www.tehnix.mk сите права се задржани. Дизајнирано од Cube Systems.