Печати Е-пошта
Четврток, 25 Април 2013 10:44

На ден 12.04.2013 во просториите на Tehnix Скопје имавме гости од Косово и тоа од Kostt- Оператор на системот и пренос на пазарот A.Д-Косово, каде што беа Ибрахим Гаши - Раководител на Канцеларијата за безбедност и животна средина и Лулзим Демај - Раководител за секторот за животна средина.

 

© 2012 www.tehnix.mk сите права се задржани. Дизајнирано од Cube Systems.