Новости
Учество  на конференцијата за отпадни води во Тирана- Албанија

Учество на конференцијата за отпадни води во Тирана- Албанија

Учество  на конференцијата за отпадни води во Тирана- Албанијa..
На ден 12.04.2013 во просториите на Tehnix Скопје

На ден 12.04.2013 во просториите на Tehnix Скопје

На ден 12.04.2013 во просториите на Tehnix Скопје имавме гости од Косово ..
На 19.10.2012 во просториите на Техникс Скопје

На 19.10.2012 во просториите на Техникс Скопје

На 19.10.2012 во просториите на Tehnix Скопје, беше гостин Господинот Ми...
Скопје: Конференција за управување со отпадни води 2012

Скопје: Конференција за управување со отпадни води 2012

Скопје: Конференција за управување со отпадни води 2012 Компанија..
Линија за сортирање на комуналниот отпад Прилеп, Македонија

Линија за сортирање на комуналниот отпад Прилеп, Македонија

Компанијата TEHNIX е одбрана како надобар понудувач на тендерот, за..
Свечено отварање на канцеларијата на TEHNIX Скопје

Свечено отварање на канцеларијата на TEHNIX Скопје

На 29.05.2012 год. Претседателот на компанијата TEHNIX со своите соработн..
 
 

© 2012 www.tehnix.mk сите права се задржани. Дизајнирано од Cube Systems.