Биојама Tehnix
Правилно решение за мал број на особи, за вашата куќа или арпатман Печати

biojama-shema

Препорака за биојамите е да се монтира издувот повисоко во градбата!

Процесот на биоразградба се активира со биолошки активатори. Вршиме достава на биолишки активатори!
По потреба на нарачателот изградуваме биојами TEHNIX со поголем капацитет и специјални димензии!

На БИОЈАМИТЕ- TEHNIX- Вградуваме лиени железни капаци со носиовост од 50, 150, 250 i 400 kN

 

Стандардни димензии на биојама

 

Ознака на уредот Број на особи по ден Дневен доток
(лит/ден)
Органски терет
(g BPK5/ден)
Домензии на јама
(LxBxH)
Приклучни цевки
(mm)
BJT-5 до 5 500 300 1500x1500x2000 Ø110
BJT-10 5 - 10 1000 600 3000x1500x2000 Ø125
BJT-20 10 - 20 2000 1200 3000x2000x2500 Ø160
BJT-30 20 - 30 3000 1800 4000x2000x2500 Ø160
BJT-50 30 - 50 5000 2500 6000x2500x3000 Ø200

 

По желба на нарачателот на биојамата може да му биде изградена од комплетен нерѓосувачки челик (INOX) !

 

Атест - BJT 5(2977/2006), BJT 10 (2978/2006), BJT 20 (2979/2006), BJT 30 (2980/2006),

 

BJT 50 (2981/2006)

 

© 2012 www.tehnix.mk сите права се задржани. Дизајнирано од Cube Systems.