Метални монтажни конструкции Печати Е-пошта
Современ начин за градење на индустриски објекти
 
TEHNIX произведува конструкции за современи фарми со типска широчина 10, 12 и 14 м.
Предности: Одлична термо и звучна изолација, едноставна и потполна дезинфекција!
Чекор 3 м, огноотпорно и трајно, брза монтажа, трајно и ефтино.
 
МОНТАЖНО
ЕКОЛОШКО
РЕЦИКЛИРАЧКО
ТРАЈНО
ЕВТИНО
 
Контактирајте не ! За Вас ќе го одбереме најдоброто, најевтиното и најубавото конструкциско решение !
 
 
 
 

 

© 2012 www.tehnix.mk сите права се задржани. Дизајнирано од Cube Systems.