Машини за рециклажа на отпад

За нас

  Техникс Д.О.О е компанија која што е лидер во својата област во делот на југоисточна Европа со повеќе од 20 годишно искуство во проектирање, производство и инсталирање на разновидна опрема и постројќи во решавање на најразлични проблеми.

Локација

Ул. Џон Кенеди бр.7/1-4, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 02 2054 788
email: info@tehnix.mk

Посетете го нашиот фејсбук